dimarts, 19 de juny del 2012

Socials



5 MONUMENTS MÉS POPULARS DE LA XINA

EL GRAN BUDA DE LING SHAN

És una de les estàtues de Buda més grans de la Xina i la novena més gran del món. Té 88m d'altura i 700 tonelades de pes. Representa la figura de Buda de peu. La seva construcció va acabar a finals del 1996. Al 2008 es va construir el palau del Buda, situat al sur est de la gran estàtua Buda.
 

  












EL TEMPLE DE YONGHE

És el palau de la pau i de l'harmonia, és un dels monuments budista més important de Pequín(Xina). La construcció del temple va començar a l'any 1694 durant la dinastía Qing, però en els seus orígens va ser la residència oficial dels poderosos enucos de la corte imperial manchú. Després va ser el palau del príncep Yong, després d'altres emperadors i així fins que Yongzheng va arribar al trono en 1722, i part dels edificis es van convertir totalment en residències de la gent imperial.















PAGODA DE SONGYUE
Va ser construida en el 520 d.C., es troba situada en Songyue del Mont Song, en la província de Henan, China. Erigida en el 520 d.C., durant la dinastia Wei del Nort, aquesta pagoda va ser una de les escases pagodas del sigle VI intactes en Xina i també és la primera pagoda de rajoles coneguda en aquest país encara que la majoria es construïen amb fusta.





LA GRAN MURALLA XINESA
La Gran Muralla Xinesa és una antiga fortificació xinesa construïda i reconstruïda entre el segle V a. C. i el segle XVI per protegir la frontera nord de l'imperi Xinès durant les successives dinasties imperials dels atacs dels nòmades xiongnu de Mongòlia i Manxúria. És calcula que té 21.196,18 quilòmetres de llarg, des de la frontera amb Corea a la vora del riu Yalu fins al desert de Gobi al llarg d'un arc que delinea aproximadament el bord sud de Mongòlia Interior, encara que avui només es conserva un 30% d'ella. de mitjana, mesura de 6 a 7 metres d'alt i de 4 a 5 metres d'ample. En el seu apogeu Ming, va ser custodiada per més d'un milió de guerrers. 















EL PONT BAODAI
El pont Baodai és un pont d'arc situat a la ciutat xinesa de Suzhou, a la província de Jiangsu. La seva longitud total és de 316,8 metres i té una amplada de 4 m, té un total de 53 arcs i data de l'any 806. Des de 2001 està inclòs en la llista dels Monuments de la Xina .


 

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada