dimecres, 20 de juny del 2012

Educació Física



LES ARTS MARCIALS

Les arts marcials de la Xina constitueixen una nombrosa varietat de sistemes d'arts marcials originaries d'aquest país. També anomenats Wushu. Les arts marcials són normalment usades com a formes de defensa personal. Les arts marcials també són beneficioses per a la salut mental. Relaxen i ensenyen concentració i domini.

EL KUNG – FU

El kung - fu,és un art marcial de la Xina basat en una conjunció de diverses tècniques i estils de combat que constitueix una forma d'educació física i un esport de combat sense armes, similar al karate. El seu centre de referència és el temple budista xinès de Shaolin.

 
  













ACTIVITATS

1- On es practica? El kung–fu, normalment és practica en una sala tatamis o en temples, hi han diversos temples on és pot practicar el kung-fu i un dels més importants és el temple shaolin. Que be a ser un temple budista xinès situat al mont Song,fundat al segle V, i es el monestir més famós del món occidental per la seva associació amb les arts marcials xineses i en particular amb el kung-fu shaolin
 
  
 











2- On pots anar a veure un partit o a practicar-la? El kung- fu és pot anar a veure als diferents monestirs com: Monestir de Hengshan (Shanxi), el monestir de jokhang... Que es troben a cada barri de la xina.


     

                                     
 3- Per què aquesta activitat està tan arrelada en aquest país? Perquè és un art més avançat i va estar guardat amb major secret. La seva contribució a les necessitats actuals, especialment en el tractament de l'estrès, en la cura de malalties físiques i emocionals va ser molt immediat i necessari.


 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada